Mária Gyöngye


A Mária Gyöngye Kristályok, az Attila királyunk halála után lezárt 8 Gyógyító Kút erejét tartalmazzák, amit átadnak a rajtuk átszűrt víznek.
Mária Könnyei, amik fájdalmában a földre hulltak, kikristályosodva, gyönggyé válva átvették a gyógyító erőt! Ezek a kristálygyöngyök magukba hordják a nyolcféle gyógyító erőt, hogy a Kiválasztott Nép megtarthassa erejét, amíg eljön az Idő.


 
Mária Üzenete


Az én könnyeimet gyönggyé válva elétek teszem, hogy gyógyuljatok, hogy szeressetek, hogy éljetek!
Szeressétek a Hazát, hogy megtartson benneteket, és a Vizet, ami ezen a területen nyitja meg ajtaját, hogy ellássa a Világot!
Vigyázzatok erre a Vízre, hogy a sorsotok, amit „írtok”, könnyebb legyen. 
A család szomorúsága örömmé váljon, hogy megáldva, a gyógyulásban újra éledve új életre keljetek, amiben nincs gyűlölet, nincs bánat, csak az Istenöröm boldogsága.
Az én drága Gyermekem, aki értetek született, elmondta ezt nektek, csak éppen ezeket a szavakat töröltétek ki az ő történetéből.
Csak Uratoknak neveztétek Őt, aki a lábaitokat mosta meg, aki a könnyeitek tüzéből szikrát épített, hogy lássatok!
Az Én Egyetlen Fiam, itt van közöttetek, keressétek! A Ti családotokban van! Mindenkiében ott van egy kis lélegzete, a simogatása, a gondolata, ami sohasem bánt, sohasem mond rosszat, csak szeret, szeret! Ez az egy szó az, amit ismer!
Az én drága Fiam, a ti országotok Királya! Szeressétek Őt! A szárnyai alatt éltek, melegedjetek és öleljétek meg egymást!
Ott vagyok én is, tartom Őt a karjaimban, ahogyan a gyilkosai az ölembe tették. Tartom Őt, és Benneteket, a feltámadásra akarlak megtanítani!
Szinte a szívetek rezgéséből érzem, hogy elindult bennetek egymás felismerése, az egymás elfogadása, segítése, a kenyérosztás, a simogatás, az ölelés. Az én ölemből indul az élet, talpra állítalak, induljatok!
A dolgotokat ismeritek! Áldást adok rátok!