Mária Gyöngye Kristályok csodás hatásai:


Szívritmus zavaraim voltak, és elkezdtem használni a "Szív"-re való Vizet. Amikorra elfogyott, szinte észrevétlenül elmúlt a panaszom .
Szédüléses problémám is volt. Ha lehajoltam és felegyenesedtem kicsit megszédültem, és ez is elmúlt.
Fájt a térdem, és a "Csontok vizét" kezdtem inni. Ezt a programot kétszer is használtam, és a sérülésem már nem  fáj, a térdem visszakapta régi erejét.
Memóriám frissítésére elkezdtem használni az "Agy" -ra való Vizet, és olyan jól sikerült, most már ha leteszem valahová a kulcsot, eszembe jut a helye és nem kell keresnem.
Drága Istenem! Köszönöm a gyógyulásomat! Köszönöm, hogy nem kellett a fenti problémáimra egy rakás gyógyszert beszednem, és a sok mellékhatással még tovább betegíteni magamat.
Mária Gyöngye Kristályok használatával még egy tapasztalata volt az egyik ismerősömnek:
Dagadt a lába, és szívritmus zavara is volt.
"Szívre és a Víz háztartásra " való programot itta és a dagadás elmúlt, és csökkent a szív panasza is. 

Köszönjük a sok segítséget!
Tóthné, Marika 

 

 

 


El lehet-e kezdeni a következő Mária Gyöngye kúrát, mielőtt az előzőt befejeznénk?


Igen. A szervezet jelzése a legfontosabb! Akkor abba kell hagyni, de azt utána sem kell folytatni, hiszen akkor nem jelzett volna a szervezet.

 

 

 

 

N.A.


A Csontok 4 Kristályát iszom, a térdeim fájnak.
Nagyon kényelmes volt, hogy el tudtam utazni, vittem a Kristályokat, és a szűrőt, és lecsepegtettem naponta a megfelelő adagot. A Víznek kicsit kesernyés íze lett.
Az első két héten kifejezetten éreztem, hogy valami nagy rendezkedés van a beleimben. Azóta a térdeim nem úgy fájnak, mint szoktak. Van, amikor egyáltalán nem fáj, van amikor jobban, és van amikor nem azon a helyen fáj, ahol fájt. Majd beszámolok a fejleményekről.

 

 

 

 

Gyógyulásom története:


         Ebben az évben (2017), szeptember elején megvettem a Mária gyöngye Kristályokat ,és a Belekre való programot kezdtem inni. A kúra kezdetén ,itt - ott a gyomromban és a vastagbélben éreztem valamit ,biztos itt volt gyógyítani való rajtam.
Volt még egy régi egészségügyi gondom, 2001 - n a fejem bal oldalán egy érszűkület akart kialakulni, erre akkor egy alkalommal infúziós kezelést is  kaptam. Sokat szenvedtem miatta, ha fáradt voltam ez a terület lezsibbadt. Annyit éreztem még, hogy oldalt feküdni nem tudtam, mert  lezsibbadtam. Szintén az Égiek segítettek. Öt óra után ne egyek, és a cukrot mellőzzem. Betartottam és mai napig nincs szükségem gyógyszerre
Jelenleg, minden panaszom megszűnt, feküdhetek már oldalt is.

Azután a Csontok Vizét ittam. A gyógyulásom menete: először csak enyhült a fájdalom a térdemben, de türelmesen vártam, és bíztam a gyógyulásban, hiszen eddig minden szó beigazolódott  amit az Égiek Üzentek egyéb esetekben. Itt azt mondták a porcot újjá kell építeni , és ehhez idő kell.
Nem fáj már a térdem sem,(pedig ma ablakpucolás miatt sokat kellett létrára állnom),és a szívritmus zavarom is elmúlt , ami esetenként elő jött.
Drága Gh Anon, KÖSZÖNÖM a sok -sok munkát,  segítséget, és KÖSZÖNÖM az Égieknek a sok gyógyító ajándékot!


Tné Marika

 

 

 

 


Kedves Gh Anon!


Nagy örömmel  és hálás szívvel szeretnélek tájékoztatni  a " Mária Gyöngye"  víz  használata során tapasztaltakról:

Először a saját  tapasztalatom mondanám el. 
Az első víz, amit én  ittam a 2-es  az emésztőrendszer vize volt. Azonnal  elkezdtem inni, mert közeledett  augusztusban az a bizonyos " parlagfű- allergia " szezon.
18 éve  kínlódtam  ezzel minden évben. A parlagfű elleni folyadék minden évben  teljesen tünetmentessé tett, de csak egy pár napra, utána fokozatosan visszatértek  a szokásos tünetek, amelyek késő őszig  folyamatos gyógyszerszedés mellett is  fennálltak.
Az utóbbi években  a téli időszakban is folytatódtak. Emiatt allergia tesztet  is csináltak, amelyen  megállapították, hogy a kutya és a macskaszőrön kívül mindenre!  allergiás vagyok.
Ebben az évben  a szezon korán kezdődött, de én  -18 év után először- csak szept. 7-től  érzékeltem a tüneteket, de  azok erőssége meg sem közelítette a korábbiakat és  azok az  őszi idővel meg is szűntek!
Ezt valóságos csodaként  éltem meg,!
Szeretném megköszönni ezúttal is   a Mindenhatónak és  a  Szűzanyának, aki  a védelmébe vette a Kristályokat!

A második tapasztalat egy ismerősömtől  érkezett:

Nagyon sok keringési, hullámzó  vérnyomási  tünetei miatt  a "vízhiány", 5. sz. vizet kezdte fogyasztani.
Panaszai miatt  a közelmúltban készült az állapotáról egy speciális Holter vizsgálat  és műtéti beavatkozást javasoltak nála.
Elmondása szerint  a víz ivását követő  3.!  napon ő már érzett pozitív  változást, de  2 héttel  később ugyanaz a vizsgálata volt, mint korábban és  ez teljesen normális  eredményt mutatott!
Ez szinte hihetetlen!  Teljesen meg van hatódva!

Az ő háláját is szeretném tolmácsolni a jó Istennek és a Szűzanyának!
Továbbá köszönet  neked, Gh Anon, aki  közreműködőként  segíted  a gyógyulásunkat!

Téglásyné Panka